Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Dancing with the Stars: egyvalamit még mindig nem kapott meg Pap Dorci

Fotó: Instagram/Baranya Dávid
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 22:24

Pap Dorci boldogsága nem lehet teljes, mert egyvalamit még mindig nem kapott meg a műsorban, pontosabban a zsűritől.

Pap Dorci nem kezdett valami erősen a Dancing with the Stars harmadik évadában, sok kritikát kapott, és nemcsak a nézőktől. A zsűri sem kímélte, és akkor úgy tűnt, akár azonnal veszélyzónás lehet, és akár ki is eshet.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Szerencsére mindez nem történt meg, és látván a teljesítményét, hatalmas hiba lett volna elengedniük a nézőknek. Az Exatlon Hungary ezüstérmese a második élő adás óta olyan produkciókat nyújt, amik láttán sokan tátott szájjal figyelek.

Legutóbb kortársban jeleskedett, amivel nagyot mentek, csak úgy repkedtek a magas pontszámok. Dorci azért Gelencsér Timinek megjegyezte, már várja, hogy mikor kapja meg az első 10-est a verseny alatt.

Ugyanakkor tisztázta, ha végig 9-eseket kapna, az sem lenne gond, most aláírná a dolgot. Összességében nagyon boldog, egyre inkább elhiszi magáról, hogy igenis fekszik neki ez a műfaj, és folyamatosan fejlődik.

Párharc: G.w.M. már érezte, hogy megfullad (videó)

Még egy kis „hajevés” is belefért a koreográfia alatt, mivel Dorci más hajviselettel táncolt, mint a próbákon. A profi táncos pedig nagyon-nagyon elégedett a sztárral, aki mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.