Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Exatlon Hungary All Star: Pap Dorci végre kimondta, amire oly sokan vártak

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2021. december 30. - 13:03

Pap Dorci is a mezőny tagja, megküzd a legnagyobb trófeáért, de valószínűleg nehezebb lesz megszerettetnie magát néhány nézővel, mert sokan vannak, akik finoman szólva is nem kedvelik a stílusát.

Pap Dorci erős játékos volt az Exatlon Hungary korábbi évadában, a kihívók csapatát erősítette, de nem kevés vitában volt része. A nézők közül többen is éles kritikákat fogalmaztak meg vele szemben, és ezekkel később szembesülnie is kellett.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Mivel verseny közben nem olvashatják a különböző üzeneteket a versenyzők, még csak sejteni sem sejthetik, hogy miket írnak róluk. Dorci messze az egyik legmegosztóbb karaktere volt a sorozatnak, és most visszatér.

A nézők már jelezték neki, hogy nem felejtenek, sokan nem tudtak megbocsátani neki azokért a dolgokért, amiket tőle láttak a versenyek ideje alatt. Dorci is igent mondott a felkérésre az All Star-ban, és most arról is beszélt, hogy ki a legnagyobb ellenfele.

Mivel a második évadot nem sikerült megnyernie, ezúttal elhozná a trófeát. „Tavaly egy kicsit túlizgultam a döntőt, de idén szeretném egy kicsit lazábbra venni.” – mondta a TV2-nek adott interjújában.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.