Palvin Barbi vacsora előtt és után: Ti mire voksolnátok?

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 08:37

Nehéz döntés, de mi talán a második kép mellé tennénk le a voksunkat, és el is mondjuk, miért, független attól, hogy az elsőbe sem tudnánk belekötni.

A modellkedés világában megannyi különlegesség van, kezdve azzal, hogy olyan karakterek bőrébe bújhatunk, amire normál körülmények között soha nem lenne lehetőségünk. Kicsit olyan, mintha mindig egy hollywoodi filmben szerepelnénk.

Aki volt már fotózáson, az tudhatja, hogy ez milyen különleges tud lenni, különösen akkor, ha teljesen át kell szellemülnöd egy karakterré. Ehhez színészi vénákra is szükség van, ami nagyon jól jöhet a nagyobb munkák megszerzéséhez.

Önmagában a szépség nem mindig elegendő, fontos, hogy az adott modell képes legyen „élni” a képen, és valami teljesen mást sugározzon, mint az átlag. Ez az, amit általában keresnek az ügynökségek, akiknek nincs könnyű dolguk, mert sok a különleges karakter odakint.

Palvin Barbi vörösben izzik, a hónap egyik legigényesebb sorozata

Palvin Barbi a karrierje során már számtalan nagyszerű fotózáson vett részt, és megszámolni sem tudnánk, hogy hány karaktert hozott, miközben az egyedisége megmaradt. Erre nem sokan képesek, és többek között ez is kiemeli őt a sorból.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.