Dollár
392,26 Ft
Euró
412,12 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
16,983 $

Palvin Barbi klasszis formájára már nehéz szavakat találni (fotók)

Fotó: Palvin Barbara modell a Competencia Oficial címû film bemutatójára érkezik a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 4-én. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 08:50

Csodálatosan néz ki Palvin Barbi, aki nem mellesleg a világ egyik legismertebb modellje, amire végtelenül büszkék vagyunk.

Sokan még mindig nem tudják, milyen modellnek lenni, ami számos komoly kihívással is jár, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan és lelkileg. Rengeteg mindennek kell megfelelni ahhoz, hogy valakiből igazi topmodell váljon.

Soron kívül Kiderült, mikor helyezik végső nyugalomra Csapó Gábort

Az emberek csak azt látják, hogy fotózzák a lányokat, és a címlapokon szerepelnek. Ez a végeredmény, amit kemény munka és válogatók előznek meg, nem beszélve a diétáról, az edzésekről, és így tovább.

Barbi abból a szempontból szerencsés, hogy nagyon fiatalon lépett be ebbe az elit körbe, és azóta is az egyik legkeresettebb modell, akinek dollármilliókat ér a vele született tehetsége és szépsége, illetve a különleges kisugárzása.

Ideje legnagyobb részét az államokban tölti, de időről időre repülőre száll a különböző munkák miatt, és természetesen Magyarország a legkülönlegesebb számára. Arról is be szokott számolni, amikor itthon van, és ilyenkor a családjával lehet, nagy nyugalomban.

Szőke Zsuzsi démoni vörösben is vadul mutat

Most, hogy az idő erősen változékonnyá vált, más és más szetteket is láthatunk Barbin. Az alábbi összeállítás is látványosra sikeredett, miközben a magyar modellt lassan már 18.5 millióan követik az Instagramon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.