Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Palvin Barbi Halloween helyett csak szimplán gyönyörű

Fotó: Palvin Barbara modell érkezik a Seberg című film bemutatójára a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. augusztus 30-án. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 00:02

Sokkal több teret érdemelne a magyar sajtóban Palvin Barbi, mert továbbra is a világ egyik leghíresebb modelljéről beszélünk, aki egyúttal különleges szépség.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen büszkék vagyunk, amikor egy honfitársunk nemzetközi szinten is nagy sikereket ér el. Az emberek hajlamosak mindezt szinte kizárólag a sporttal összekötni, ami nem helyes.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nemcsak a sportolók azok, akik a világ bármely táján képesek letenni a névjegyüket, és az egyik legjobbakká válnak abban, amit csinálnak. Többek között a modellszakmában is vannak magyarok, akik kiemelkedőek.

Palvin Barbi abszolúte az első a sorban, immáron hosszú évek óta, és erre nemcsak mi, hanem ő is végtelenül büszke lehet. Időközben bejárta a világot, és olyan címlapokon szerepelhetett, amikről sokan csak álmodoznak.

Nem beszélve azokról a márkákról, amiket képviselt ezen fotózások alatt. Különleges képességei vannak, mivel olyan szinten át tudja adni magát az adott témának, hogy a fotósok tapsolhatnak örömükben.

Full luxus: talpig Gucciba öltözött Kulcsár Edina és G.w.M.

Barbi a posztjában elárulta, mivel nincs jelmeze Halloween-ra, ezzel az oktoberfestes fotóval köszön be a különleges napon, miközben „irigykedve” figyeli a többieket, akik beöltöztek az esemény idejére.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.