Palik Lászlót sokkolta Csollány Szilveszter halála, nem akarta elhinni, ami vele történik

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Palik László a TV2-nek adott interjújában beszélt Csollány Szilveszterről, aki már nem lehet közöttünk.

Csollány Szilveszter sokunk példaképe volt, és az is marad, hiszen az általa elért eredmények mindig is részei lesznek a sportnak. Egy olyan örökség, aminél nincs értékesebb, és sok ezer fiatal sportolót motiválhat a jövőben.

Azok a gyerekek, akik még meg sem születtek, majd visszanézik a 2000-es nyári olimpiai játékokat, és tudni fogják, mit is jelentett Csollány a sportnak. Palik László is ismerte a bajnokot, nem egy futamát közvetítette az Exatlon Hungary 2019-es idényében.

Palik épp az autójában ült, amikor megtudta, mi történt Csollánnyal, ami még fájóbb volt számára, hiszen előtte olyan hírek láttak napvilágot róla, hogy lehet remény a felépülésére. Megjegyezte, nem akarta elhinni, ami a legendás sportolóval történik. „Én az elejétől kezdve nem hittem el, amit történik Szilveszterrel.” – mondta a Mokka vendégeként.

Exatlon: Dorka keményen kifigurázta Zalánt, helyette egy olyan játékosnak örülne, aki fut (videó)

Két évvel ezelőtt a műsorban tökéletes formában látta őt, hiába volt már 49 éves, emiatt is döbbentette meg az, ami vele történt. „Ő a saját csapatának lelke lett.” – mondta a bajnokok versenyzőjéről, aki egyfajta mentorként is szerepelt.

Lapozó: 1 2