18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Óvszereket lyukasztgatott egy lány az Auchanban, TikTokra is feltöltötte (videó)

Fotó: jopanuwatd / Twenty20

Czinder Tímea

2022. január 26. - 08:40

Rendkívül felelőtlen szórakozást talált ki egy lány, talán fel sem fogja, tettével milyen nehéz helyzetbe hozhat másokat.

Buta viccet eszelt ki az a lány, aki tűvel lyukasztott ki óvszereket a nagyszebeni Auchan áruházban. Tettét annyira szórakoztatónak találta, hogy videót is készített róla, és feltöltötte TikTokra.

A felvételen látható, hogy kibont egy doboz óvszert, majd átszúrja egy tűvel. Végül visszateszi a hibás darabot a többi közé „háromból egy, vajon mekkora az esély?” megjegyzéssel, és a polcra helyezi a terméket.

Miután a videó nyilvánosságra került, az áruházlánc közleménybe tudtatta, minden áruházban tüzetesen átvizsgálják az óvszeres dobozokat. Plakátokat is kihelyeztek, hogy felhívják a vásárlók figyelmét, jelezzék, ha megrongált terméket találtak.

Az Auchan szerint kevés a valószínűsége, hogy a kilyukasztott óvszer kikerült az üzletből, mert a vásárlók és pénztárosok is megszokták vizsgálni a csomagolást, de óvatosságra intenek. A közlemény szerint egyébként évente több mint hétmillió forint értékű óvszert semmisítenek meg a sérült csomagolás miatt.

A Főtér értesülése szerint a lyukasztás sokba kerülhet a tréfás kedvű lánynak, az áruházlánc ugyanis feljelentést tett ellene.