Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Oszter Sándor apatigrisként védte a lányát, amikor Andy Vajna udvarolt neki

Fotó: Oszter Alexandra színésznő mesél édesapjáról, Oszter Sándor színészről a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA/Zih Zsolt
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A színésznő arra utalt, hogy az édesapja borzasztóan féltette, illetve „hol hosszú, hol rövid pórázon tartotta”, de mindig közel álltak egymáshoz.

Oszter Alexandra a hot! magazinnak adott interjúja során többek között az apjával való kapcsolatáról is beszélt, ami elmondása szerint rendkívül szoros volt, de nem mindig felhőtlen, bár ez valószínűleg a legtöbb családban így van.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

„Szerelmes voltam apámba, és egy idő után megértettem, hogy minden második családban fiút várnak. De a papa végül is imádta, hogy lánya van, ráadásul olyan karakteres, mint én. Csibészkirálynőnek hívott”

– mondta.

Elmondása szerint Oszter Sándor mindig nagyon féltette, illetve „hol hosszú, hol rövid pórázon tartotta”. Például akkor is apatigrisként védte, amikor Andy Vajna udvarolni akart neki, s talán még annak is jobban örült volna, ha maga George Clooney „kerülgeti” a lányát – írta a Blikk.

„De rám nem lehetett vigyázni: az apám vére volt bennem. Elég rendszertelen volt nálunk az élet, hol a mama, hol a papa volt távol és úgy gondoltam, hogy ha ők nincsenek otthon, akkor mehetek én is. De azért vigyáztam magamra”

– folytatta a színésznő.

Andy Vajna és Oszter Sándor között emiatt nem volt felhőtlen a viszony akkoriban, utóbbi például azt nyilatkozta a Borsnak 2014-ben, hogy gyűlöli a férfit, amiért kikezdett a lányával, s „lehetett volna annyi önkritikája, hogy ez eszébe sem jut”.