18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Összeverte volt barátnőjét egy férfi, amiért a nő szakított vele

Illusztráció/Pixabay
not image

Kulcsár Péter

2021.április.16 - 03:49

Könnyű testi sértés és garázdaság bűntette miatt indítottak eljárást azzal a férfival szemben, aki fizikailag bántalmazta volt barátnőjét.

Az ugyeszseg.hu szerint, a vádlott néhány hónapon keresztül élettársi kapcsolatban élt a sértett nővel, aki azonban 2021. február 11-én szakított vele.

A fenti napon kora este, a sértett a testvérével és egy barátnőjével gyalogosan hazafelé tartott a múcsonyi lakására, mikor összetalálkoztak a kerékpárral arra haladó vádlottal.

A férfi a volt párját meglátva leszállt a kerékpárjáról, odalépett a nőhöz, megragadta a karját és trágár módon szidalmazni kezdte, mert állítása szerint  megcsalta. A szidalmazás közben, a vádlott a fején és a testén ököllel több alkalommal megütötte sértettet, majd miután a nő a földre került, többször belerúgott.

A történteket látva, a sértett testvére a közelben lévő lakásukra szaladt és szólt az édesanyjuknak, míg a sértett barátnője megpróbálta elhúzni a vádlottat a sértett közeléből.

Miután a barátnő közölte a vádlottal, hogy kihívta a rendőröket, a férfi még kétszer megütötte a földön fekvő sértett fejét, majd kerékpárjára ült és távozott a helyszínről.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben, könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A járási ügyészség vádiratában a büntetett előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak.