Clouds
21 Budapest
Dollár
360,00 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
433,26 Ft
Bitcoin
22,976 $

Összetört Zámbó Jimmy egykori Mercedese

Fotó: Unsplash/Afif Ramdhasuma
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A jelenlegi tulajdonos, Peter Srámek nagyon sajnálja, ami történt, és úgy tudni, hogy a kár több százezer forintra rúg.

Zámbó Jimmy, aki ma ünnepelné 65. születésnapját, több mint 20 esztendővel hunyt el, tragikus körülmények között. Sok tisztelője van a legendás énekesnek, Srámek is közéjük tartozik, aki remekül tudja utánozni a példaképét.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Arra azonban talán ő sem gondolt, hogy egy nap Jimmy Mercedese hozzá kerül. Márpedig így lett, és erre nagyon büszke, miközben vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel. Ugyanakkor hangsúlyozta, nem szeretne az „új Jimmy” lenni, függetlenül attól, hogy mélységesen tiszteli a legenda múltját.

Nemrég összetört az autó, aminek részleteiről Peter a Ripost kérdésére mesélt. „Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött.”

„A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás.” – folytatta az énekes, aki elárulta, a vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját.

Jimmy még 1999-ben, nem sokkal a halála előtt vásárolta a luxusautót, ami abszolúte ment a stílusához. Peter két évvel ezelőtt jutott hozzá a különleges autóhoz, melynek kapcsán azt mondja, Jimmy fia, Zámbó Krisztián szóvá tette a dolgot.

„Krisztián szóvá tette, hogy ez az ő öröksége volt, viszont azt nem teszi hozzá, hogy tíz évvel ezelőtt eladta, abban a pillanatban pedig minden joga megszűnt. A papírokból kiderül, én már a tizedik tulajdonos vagyok, és két éve van nálam.” – tette hozzá a Ripostnak.