Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Nyolc hónapja történt az Oscar-pofon, Will Smith új filmje rövidesen debütál

TÉMÁK:
#Will Smith
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Bizonyára nem volt egyszerű Will Smith számára az elmúlt pár hónap, azonban hamarosan megjelenik új filmje, melynek kapcsán ismét a kritikák kereszttüzébe került.

Will Smith most reagált azon kritikákra, melyek az új filmjének igen hamar történő megjelenése miatt érték, hiszen márciusban az Oscar-gálán felpofozta Chris Rockot. A színész Peter szerepét játssza el a hamarosan megjelenő Apple TV+ filmben, az Emancipációban, mely egy rabszolgasorban élő férfi életútját követi nyomon, aki megszökik egy louisianai ültetvényről, majd csatlakozik a sereghez a polgárháború idején.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Ez lesz Smith első projektje azóta, hogy megtörtént az ominózus Oscar-pofon, mely igen masszív visszhangot keltett, hiszen miután Chris Rock elsütött egy viccet feleségéről, Smith elpattant, felsétált a színpadra és szó nélkül lekevert egyet színésztársának.

Ezután bejelentette, hogy pályafutása véget ért az Akadémiával, az Oscar-főnökök pedig megerősítették, hogy 10 évre eltiltják a színészt minden Oscar-díjjal kapcsolatos eseménytől. Will Smith nemrég megszólalt a témában, s a Jake’s Takes YouTube-csatornáján megjelent interjújában Jake Hamiltonnak azt mondta, azok, akiknek nehezére esne megnézniük új filmjét a botrány miatt, még nem tudják, milyen jól sikerült a projekt.

Úgy fogalmazott, az a munka, amit együtt végeztek most a rendezővel, a színészekkel és minden más művésszel, valamint a történet és maga Peter személyisége is felülmúlják ezeket az érzéseket. Az Oscar-gála óta eltelt időszakot nagyon nehéznek nevezte, s arra kérte a nézőket, hogy “ne büntessék” a többi színészt és a stábot azzal, hogy bojkottálják a filmet miatta.

Smith a film munkálatai kapcsán megosztotta, érdekesnek találta, hogy Peter karakterének eljátszása sok dologra ráébresztette az elmúlt hónapok kapcsán, és megszületett benne egy új gondolat, majd “átjött annak a képessége, hogy a pokolban is nyitott szívvel lehet csak élni”. Tapasztalatait “spirituális leckeként” írta le, kiemelve, hogy meg akarja tisztítani elméjét és szívét, hogy egy jobb ember lehessen.