Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Magyarul énekelt az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón Jamie Lee Curtis (videó)

TÉMÁK:
#Oscar-gála
Fotó: Jamie Lee Curtis amerikai színésznő kezében a legjobb női mellékszereplőnek járó díjjal a 95. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2023. március 12-én. Curtis A Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért vehette át az elismerést. MTI/EPA/Caroline Brahman
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Hamar abbahagyta a dalolást, mert állítása szerint ő nem túl jó ebben, de a kiejtése tényleg egészen jó volt.

Jamie Lee Curtis 64 évesen, a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért vehette át élete első Oscar-díját, később pedig a Dolby Színház sajtószobájába kísérték, ahol az újságírók faggathatták, ám a színésznő néhány viccet is elsütött.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Később kiderült, hogy Magyarországról fognak kapcsolni egy hölgyet (vélhetően Návai Anikót), akinek az egyik kérdése az volt a színésznő felé, véleménye szerint a kezében tartott díjat tekinthetjük-e legalább egy félig magyar Oscar-nak.

„Igen, az alsó felét!”

– vágta rá.

Nagyon szereti a magyar gyökereit

Ezután a kérdező arra volt kíváncsi, Curtis mennyire érzi magát magyarnak, mire azt felelte, ezt inkább nem mutatná meg a tévében, kiemelve, hogy ez egyébként is egy elég személyes kérdés – derül ki a 24.hu beszámolójából.

„Tudok viszont énekelni egy jó kis dalt: Katica, katica, felmászott egy fára, leesett…”

– ezen a ponton viszont abbahagyta a dalt, mondván, ő igazából nem tud énekelni, de azt hangsúlyozta, hogy nagyon szereti a magyar gyökereit.

A Világgazdaság szerint ezzel a szüleire, Tony Curtisre és Janet Leigh-re utalt, ugyanis a színésznő apai nagyszülei Mátészalkáról vándoroltak ki az Egyesült Államokba, anyai részről pedig dán felmenői vannak.