18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Orvosi csoda: végbeléből ömlött egy férfi spermája

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 22. - 18:03

Egy egészen bizarr eset tartja lázban az orvosokat, kiderült ugyanis, hogy egy 33 éves férfinak két éve a nemi szerve helyett a végbeléből szivárgott az ejakulátum.

A Cureus Journal of Medical Science tudományos folyóiratban közzétett publikációból megtudhattuk, a kábítószert gyakran fogyasztó férfi öt napon keresztül erőteljes, ágyékból kisugárzó fájdalmakra panaszkodott, valamint arra, hogy vizelettel vegyített sperma áramlik a végbélnyílásából.

Az orvosok a CT vizsgálatok során beazonosították, hogy úgynevezett rektouretrális fisztula alakult ki a férfinél, ami egy rendkívül ritka rendellenesség, mely során lényegében összeköttetésbe kerül a húgycső és a béltraktus legalsó szakasza.

Eddig csupán néhány száz esetet regisztráltak ezzel az elváltozással, amelyet orvosok szerint főként prosztatarák, végbélrák vagy masszív trauma, illetve sebészi beavatkozások okozhatnak.

A férfi rejtélyes módon egyetlen betegségben sem szenved, valamint sebész szikéje sem érintette, ezért szakértők arra gyanakodnak, hogy a megoldás a férfi mértéktelen kokain- és PCP-használatában keresendő, hiszen egy alkalommal három héten keresztül kórházban feküdt túladagolás miatt.

Ekkor egy katétert vezettek fel a húgycsövén keresztül, amit minden bizonnyal rosszul kötöttek be, és felsérthették az érzékeny területet, a tályog pedig az idő előrehaladtával egyre nagyobbá vált, és elkezdett szivárogni.

Azóta szerencsére megoldották a férfi kényes problémáját, és már teljes életet él, a lyukat befoltozták, és a szexuális élete is helyreállt, köszönhetően a sebészek precíz és alapos munkájának.