Őrületes összeget fizethet a Manchester United a 20 éves sztárért: 1 hetük maradt erre

not image

A T-800-as

2020. augusztus 3. - 13:24

Az angol rekorder nagyon komolyan gondolja a fiatal sztár leigazolását, és már össze is állt az a bizonyos terv, ami alapján három részletben fizetnék ki az összeget a játékjogért cserébe.

Az angol rekorder nagyon komolyan gondolja a fiatal sztár leigazolását, és már össze is állt az a bizonyos terv, ami alapján három részletben fizetnék ki az összeget a játékjogért cserébe.

A Manchester United mögött nagyon nehéz évek és sok edzőváltás áll. Valamiért egy edzővel sem akart futni az a bizonyos szekér, mellyel Sir Alex Ferguson történelmet írt. Ole Gunnar Solskjær eleinte álomszerűen vezette a csapatot, ami képtelen volt kikapni, majd jött egy legalább annyira negatív széria.

Az egykori klublegenda azonban továbbra is a vezetőség bizalmát élvezi, és egy nagy hajrával képesek voltak megszerezni a BL-indulást érő negyedik helyet az utolsó fordulóban a Leicester City ellen, mely nem is oly rég bajnoki címet ünnepelhetett a Premier Leaguéban.

A „vörös ördögöknek” azonban erősítésekre van szükségük, és noha a gazdasági válság őket is érintette, készek hatalmas összegeket fizenti. A fő célpont a még mindig csak 20 esztendős Jadon Sancho, aki angol születésű.

Ennek ellenére a Borussia Dortmundnál kapta meg a nagy lehetőséget, és szélső létére már 30 gólnál tart a 78 mérkőzésén. Hamarosan azonban csapatot válhat, és ő lehet a Manchester United következő ifjú titánja.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/megsem-tortenik-meg-a-nagy-hatalomatvetel-a-premier-league-klubnal/

A Daily Mail azt írja, hogy a csapat egy olyan pénzügyi csomagon dolgozik, ami alapján három részletben fizetnék ki Sancho játékjogát. Ezt azt jelenté, hogy először 63 millió fontot fizetnének, majd a következő két nyári időszakban még 27 és 18 milliót.

A helyzetet nehezíti, hogy a Unitednek mindössze 1 hete van arra, hogy előkészítse az üzletet, és egyszerre nem teljes képes kifizetni a Dortmund által kért 108 millió fontos összeget. Solskjær azonban nagyon akarja a játékost, és ezt támogatja Ryan Giggs is. A másik legendás ex-futballista is nagy potenciált lát a fiatal tehetségben.

A sok kritikát kapott Ed Woodwardnak 1 hete maradt arra, hogy Angliába hozza Sanchót. Ha a szélső végül elutazik a szezon előtti edzőtáborba augusztus 10-én, akkor az üzlet valószínűleg kudarcba fullad, és ezt nagyon nem szeretnék az „ördögöknél.”

A hét elején arról írtak, hogy a két klub még mindig csak közvetítőkön keresztül tárgyal egymással, és a tárgyalások nem érték el a hivatalos szakaszt, ahonnan felgyorsulhatnak az események. Sancho helyét Memphis Depay, a szintén ex-manchesteres vehetné át, akinek nem sikerült túl jól a karrierje a Unitednél, de Lyonban ismét bizonyította a tehetségét, előtte pedig Hollandiában nyűgözte le a rajongókat.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-lepessel-kozelebb-a-holland-vedohoz-a-manchester-city/