Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Őrület, menyire szexi ezen a képen a Baywatch sztárja

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2021. április 20. - 00:50

A Baywatch nem lett volna annyira látványos, ha Carmen Electra nem szerepel benne, jól bizonyítja mindezt ez a kép is.

Nagyon sok fiatal nő szeretne úgy kinézni, mint Carmen, aki büszke lehet erre, hiszen április 20-án lesz 49 éves. Ennek ellenére a teste vadító és szexi, mint amikor még a Baywatch szereplője volt, és csak úgy dobálta magát a hullámokban.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Dennis Rodman egykori párját sokáig a világ egyik legjobb nőjének tartották, de mi azt mondjuk erre, hogy még mindig az. Hiába közel 50, ebből semmi sem látszik rajta, mintha még mindig csak a 30-as éveiben járna.

Fogalmazzunk úgy, hogy nem túl szégyenlős, ami jól áll neki, mert egy igazán belevaló nő, aki mellett biztosan nem lehet unalmas az élet. Férfiak milliói álmodoznak róla, ez a sorozat befejezése óta sem változott.

Ezzel a parádés produkcióval vették fel Stohl Andrást a Színművészetire

Az Instagram oldalára nemcsak aktuális képeket tölt fel magáról, így az a generáció is kaphat némi ízelítőt a régi formájáról, akik alapesetben nemigazán ismerték. Képek ezrei készültek róla az elmúlt több mint két évtizedben, aminek meghatározó alakja.

Igaz, már a 90-es években is sokan ismerhették őt a modellmunkái és a Baywatch miatt, ahol Lani McKenzie szerepét játszotta 1997 és 1998 között. Ezúttal egy korábban készült bikinis képpel nyűgözött le bennünket.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.