Őrület, mennyire dögös Nicole Scherzinger ebben az edzőszerelésben

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Takács Petra

2022. január 22. - 01:06

Nicole Scherzinger egy egészen „szerény” helyen lakik, ahol olyan kilátás nyílik a városra, hogy az ember minden gondjáról és bajáról megfeledkezik.

Mindenkinek vannak álomútjaik, olyan helyszínek, ahol azt érzik, hogy szívesen élnének. Sokan üldözik ezeket az álmokat, de kevesebben vannak, akik tesznek is azért, hogy eljussanak oda.

Nem mindenkiben van meg az akarat, de ha készítenénk egy statisztikát a potenciális célállomásokról, akkor valószínűség az Egyesült Államok előkelő helyet foglalna el a sorban. Nemcsak magunkból indulunk ki, bár Japán és Kína is komoly választás lenne, mert Ázsia legnagyobb annyira különleges.

Az amerikai álom létezik, csak nehéz mindezt megvalósítani, ám az államok valóban a lehetőségek országba abból a szempontból, hogy óriási, így a potenciál is nagyobb abban, hogy valaki meggazdagodjon.

Kulcsár Edina nyilatkozott: tiszta a lelkiismerete, még nem adták be a válókeresetet

Nicole Scherzinger például a hangjából csinált dollármilliókat, ám ehhez a karaktere és a formája is hozzájárult: Mindig padlót fogunk a formájától, ami minden túlzás nélkül napról napra, hétről hétre egyre erősebb és látványosabb.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.