Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Őrület: a 105-ös busz tetején “utazott” Budapesten – videóra vették

Belföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Blikk egy egészen őrült sztoriról számolt be, amihez videót is közölt, miután egy férfit vettek lencsevégre, aki a 105-ös busz tetején „utazott.”

A Blikk egy egészen őrült sztoriról számolt be, amihez videót is közölt, miután egy férfit vettek lencsevégre, aki a 105-ös busz tetején „utazott.”

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Időről időre igazán abszurd dolgokat láthatunk az emberektől, többek között Budapesten is. Nos, itt van a következő ilyen eset, amikor is egy fiatalember úgy döntött, hogy a 105-ös busz tetején fog utazni az esti órákban.

A döbbenetes jelenetet a Blikk kollégája videóra is vette, mely ezen a linken keresztül érhető el, nézhető meg. A kolléga épp a Széchenyi István téren szállt fel a buszra, amikor észrevette, hogy egy férfi a megálló szerkezetének tetején lapít, majd a következő pillanatban már a busz tetején van.

A BKK-hoz egyelőre nem érkezett bejelentés az esetről, de a Blikk megtudta, hogy meg fogják vizsgálni a jármű fedélzeti kamerájának felvételeit. A cikkből többek között azt is megtudhattuk, hogy milyen pénzbüntetés járhat ezért a tettért.

Egyelőre a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz sem érkezett hivatalos bejelentés a konkrét ügy kapcsán. Általában a villamosokra felkapaszkodó embereket láthatunk, ami régóta „hagyomány” egyes szabálysértők körében.

Trump óriási hibát követhetett el, egyes orvosok szerint emiatt mások meg is halhatnak