18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Videón, ahogy felrobbant egy busz a város közepén Oroszországban

Forrás: Illusztráció/MTI/AP/NewsYkt/Vagyim Szkrjabin
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 13. - 17:04

Felrobbant egy busz az oroszországi Voronyezs városában csütörtök este, amelynek halálos áldozata is volt.

Alekszandr Guszev, a voronyezsi kerület kormányzója szerint a robbanás következtében egy ember életét vesztette, valamint tizenheten megsérültek, akik közül hárman súlyos állapotban vannak – írja az Index.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Egy orosz hírügynökség beszámolója szerint mintegy harmincan lehettek a buszon a robbanás pillanatában, amely egyelőre ismeretlen okból következett be. A kormányzó helyettese azonban kizárta a terrorcselekmény gyanúját.

Az orosz nyomozók eljárást indítottak nem megfelelő szolgáltatásnyújtás és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt, a hatóságok pedig most azon dolgoznak, hogy kiderítsék a robbanás okát.

A hírügynökség ugyanakkor úgy tudja, hogy egy műszaki hiba következtében kiszivárgott a gáz a jármű tetején lévő egyik tartályból, azonban a tömegközlekedési vállalat ezt cáfolta, mondván, hogy dízelolajjal működnek a járműveik.

A félelmetes jelenetről pedig a területi kamerák is felvételt készítettek, amit az alábbi videóban tekinthetik meg. A felvételen is látszik, ahogy a busz a város egyik forgalmas részén robbant be, így pozitív fordulat, hogy nem lett több halálos áldozat.