Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Oroszlán Szonja egészen elképesztő sztorija az egyik NBA-meccsről, az esküvője napjáról

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oroszlán Szonja egyre érdekesebb sztorikat oszt meg magáról, és ez most sem volt másképp. Ezúttal az amerikai esküvőjéről beszélt, amire sokan voltak kíváncsiak.

A csinos és vonzó színésznő a LifeTV műsorában, a Brékingben osztott meg részleteket erről, és kiderült, hogy igazi „Szex és New York-os” esküvője volt. Elmesélte, hogy a volt férjével New Yorkban házasodtak össze, egyik napról a másikra.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

„Gyakorlatilag telefonon kérte meg aputól a kezemet, ami nagyon jó volt, mert így teljesen nem értette, hogy mi történik, de oké…” Az édesapja megkérdezte Szonjától, hogy mikor lesz az esküvő? A válasz „holnap” volt.

A család elhitte, hogy nem viccről van szó, és kissé sokkot is kaptak a hír hallatán. „Ezt egyáltalán nem vették zokon. Az én szüleim nem azok a szülők, hogy ők mindenképpen be akartak velem sétálni az oltárhoz, meg hogy nagy esküvő, sok ember.”

Szonja egyedüli gyerekként soha nem akart nagy esküvőt, és a szülei sem igazán. „Ebből sem volt például probléma.” Az esküvő valóban úgy zajlott, mint a híres sorozatban: New Yorkban voltak a városházán, ahol sorszámot kellett húzniuk.

Csak ámulunk és bámulunk: Exatlon-Franciska Wonder Womanként Dominikán

„Kell egy tanú, akit gyakorlatilag behozhatnál az utcáról, de tényleg” Végül egy gyerekkori barátját hívták el, aki kvázi egyetlen vendégként volt jelen. A ruha teljesen új volt, azt Szonja saját maga vásárolta, amivel maximálisan elégedett volt.

„Gyakorlatilag egy western csizma volt a menyasszonyi ruha alatt. Kék volt a zoknim, és a városházán a virágboltban kértem kölcsön egy ilyen kis hajdíszt.” Vicces lehetett, mert jött a sorszám, majd felálltak és mehettek az „oltár” elé. „Esküszöm, annyira jó volt így.”

Az est fénypontja egy NBA-meccs volt, bár nem volt tervezett, mert a jegyet már rég megvették a meccsre. Szonjának eszébe jutott, mi lenne, ha a kamera előtt csókolóznának, ami Amerikában nagy tradíció, és időnként csókolózó párokat vetítenek ki a nagy képernyőre.

„Mennyi sansz van arra, hogy megtalál a kamera az esküvőd napján… és megtalált!” Miután Szonja megmutatta a gyűrűt, és ott voltak a hatalmas kivetítőn, az egész aréna nekik kezdett el kiabálni.