Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Orosz képviselő: Európa később hálás lesz Oroszországnak az ukrajnai katonai műveletért

Fotó: Twenty20
Európa
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az Állami Duma kedden bizottságot hozott létre az amerikai biolaboratóriumok ukrajnai tevékenységének kivizsgálására.

Alekszej Csernjak krími parlamenti képviselő úgy véli, hogy az európai országok még hálásak lesznek Oroszországnak az ukrajnai különleges katonai műveletért, amelynek köszönhetően sikerült leleplezni a biológiai laboratóriumok hálózatát.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

„Az ukrajnai különleges művelet biológiai forrást fedezett fel Európa közepén. És ez (a fenyegetés) nem csak Oroszországra vonatkozik. Biztos vagyok benne, hogy az úgynevezett európai partnereket megdöbbentik majd a vizsgálat eredményei, és köszönetet mondanak az Orosz Föderációnak, amiért időben lezárta ezeket a kísérleteket. Maguknak kell majd kérdéseket feltenniük az amerikai elnöki adminisztrációnak“

– mondta Csernyak a RIA Novosztyinak.

Véleménye szerint mindazok, akik részt vesznek az ukrajnai biolaboratóriumok létrehozásában, a nemzetközi porondon fognak kikötni. „A vizsgálat eredményeit nyilvánosságra kell hozni, hogy az egész világ tudjon róla“ – tette hozzá a képviselő.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Elmondása szerint az új parlamenti bizottság tevékenysége kolosszális jelentőségű lesz, mivel a szláv nemzetiség képviselőinek bioanyagainak összegyűjtésére és a szelektív típusú biológiai fegyverek létrehozására vonatkozik.

„Nem zárom ki, hogy mellékesen kiderül, honnan származik a denevérekben lévő koronavírus“

hangsúlyozta.