Ördög Nóri átvette Kasza Tibi helyét a Szerencsekerékben (videó)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rövid ideig Ördög Nóri volt a Szerencsekerék műsorvezetője, de nem szeppent meg a játéktól, hamar felvette a ritmust.

Ördög Nóri az egyik legtapasztaltabb képernyős, és nagyon régóta állandó szereplője a műsoroknak. Az RTL-nél is letette a névjegyét, majd jött a TV2, ahol már nem kevés műsort kapott.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A legutóbbi Ázsia Expresszt és a Séfek Séfe új évadát is ő vezette, melyek nagy sikerrel futnak a csatorna kínálatában. Nóri jelenleg a családjával nyaral, előtte pedig Abu Dhabiba is ellátogatott a barátnőivel.

Jól érzi magát, minden adott ahhoz, hogy az élete teljes legyen, egyedül az alvásból nem jut neki sok. Közismert, hogy nagyon keveset alszik, viszont így kihasználja a napot, és még több ideje jut a családjára.

A norvég fjordoknál tölti a szabadidejét, amire régóta vágyott. Nagy álma volt, hogy eljusson erre a különleges helyszínre, ami előtt a Szerencsekerék új évadának forgatásán is részt vett, és nem unatkozott.

Sőt, volt egy olyan pontja a műsornak, amikor átvette Kasza Tibi helyét, aki kíváncsian figyelte a kolléganőjét, mit tud kihozni az ebből az egészből. Nóri mindent megtett, hogy segítsen a versenytársán, de nem volt egyszerű.