Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Ördög Nóri rendszeresen jár szépségterapeutához

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 sztárja érdekes gondolatokat osztott meg arról, hogyan fogadja az öregedés jeleit, és mik azok a dolgok, amiken változtatott.

Ördög Nóri szinte mindig munkában van, évtizedek óta dolgozik a médiában, amit nagyon szeret, és sikeres. Legutóbb heteken át tartózkodott a világ másik felén az Ázsia Expressz új évadának forgatása miatt, amire a családja is elkísérte.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Azóta véget ért az új évad, az adásrészek viszont csak később kerülnek levetítésre a TV2 képernyőjén. Nóri legutóbb a hot! magazinnak mesélt arról, hogy nemigazán foglalkoztatják a ráncai és a kora.

Ugyanakkor havi szinte jár szépségterapeutához, miután az arca egyúttal a munkaeszköze is a televíziós és egyéb más megjelenések miatt. „Negyvenegy éves vagyok, még nem foglalkoztatnak nagyon intenzíven a ráncok és a korom, mégsem akarok elbizakodottan állni a dologhoz. Tudatában vagyok, hogy én sem leszek fiatalabb.” – idézte a Bors Nórit.

Nóri nem aggódik az öregedés miatt

„Bármennyire nehezen tudom beleszorítani a hétköznapjaimba, egy ideje elkezdtem rendszeresen járni szépségterapeutához. Az arcom a munkaeszközöm, és bár jó minőségű sminkeket használunk, sokféle hatás éri nap mint nap, ezért muszáj karbantartani a bőrömet.”

Arra is fény derült az interjú alatt, hogy Nórinak volt egy igen rossz élménye 20 éves korában. „Húszéves koromban azonban volt egy ijesztő élményem: szoláriumozás után szinte sokkolt, hogy ráncos maradt a bőröm. Azóta nem élek vele, sőt odafigyelek a fényvédelemre és a bőröm kellő hidratálására.”

Arra sem feszült rá, hogy őszül a haja, és a forgatások alatt a fodrászok mindig beszínezik. Elismerte, látja a hibáit, megtanult azokkal együtt élni, és ugyan szeret sminkelni, kísérletezni, mindezt nem órákon át teszi. Általában a piros lámpánál sminkel, és ezzel együtt a táplálkozásán is változtatott, miközben imád futni és jógázni.