Clouds
21 Budapest
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,97 Ft
Font
437,26 Ft
Bitcoin
27,356 $

Mióta itt jártál:

Csodálatos ruhában fotózták Ördög Nórit (fotók)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri is szereti a divatot, a csinos ruhákat, legutóbb is egy különleges összeállításban láthattuk viszont.

Ördög Nóri a pályafutása és az élete során rengeteg különböző ruhát viselhetett. Felidézni is lehetetlen lenne, hány szett volt rajta, amik közül sok abszolúte meggyőzte a közönséget és a nézőket.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Máskor pedig fehérneműben áll modellt, és tudjuk jól, milyen fontos a nők számára a kényelmes és divatos fehérnemű. Valentin-nap alkalmával is egy különleges fehérneműt viselt, aminek híre hamar bejárta a bulvársajtót.

Nóri hosszú hetek óta dolgozik a Séfe Séfe új évadán, és a forgatási szünetekben sem unatkozik a csapat. Nemrég például Whitney Houston egyik legismertebb dalát adta elő, miközben Krausz Gábor, Tóth Gabi férje videózott.

A TV2 sztárja rendkívül elfoglalt, és nemcsak a munkája miatt, hiszen feleség, családanya, két gyermek édesanyja. Ez már önmagában nagy felelősség, és nemcsak a televíziózásban vannak projektjeik.

Kedd este szintén egy csinos és elegáns ruhában jelent meg Nóri, aki nagyon élvezte az eseményt. Kifejezetten jól állnak neki ezek az egybe ruhák,és nagyon is büszke lehet a formájára, a vonalaira.