Ördög Nóra egy önfeledt fotóval köszönte meg követőinek a szülinapi köszöntéseket, és nagy bejelentést tett

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
not image

Takács Petra

2021. szeptember 9. - 11:58

Ördög Nóra 40. születésnapja szerdára esett, most pedig egy extra boldog képet tett közzé Instagramján, ahol egy fantasztikus hírt is megosztott követőivel.

A műsorvezető a káprázatos görög riviéráról, Santorini szigetéről jelentkezett be, ugyanis ott töltötte 40. születésnapját kedvesével, Nánási Pállal. A feltöltött kép alapján a pár minden percét kiélvezi a mesés környezetnek, s ahogy látszik is, pezsgővel ünnepelték a nagy napot.

Ha a születésnap önmagában nem lenne elegendő ok az ünneplésre, a műsorvezető egy egészen fantasztikus hírt is megosztott követőivel. Mint tudjuk, Nóra jelenleg a Totem című magyar, a TV2 saját fejlesztésű kalandrealityjében szerepel műsorvezetőként, és azt is tudjuk, hogy karrierje kezdete óta már megannyi műsorban találkozhattunk a mindig mosolygós sztárral.

A mostani bejelentés pedig pont munkásságával kapcsolatos: épp születésnapja estéjén kapott egy telefonhívást, miszerint őt választották a televíziós újságírók az év műsorvezetőjének.

Ahogy azt posztjában is írja, Nóra nagyon sajnálja, hogy nem vehetett részt személyesen a díjátadón, és maga a hír is annyira meglepte, mikor felhívták, hogy elmondása szerint zavarában összevissza beszélt – bár amennyire ismerjük, valószínűleg nem volt ilyen drasztikus a helyzet, hiszen minden helyzetből jól kivágja magát.

Nóra hihetetlenül boldog, főként azért, mert éppen 40. születésnapján kapta meg ezt a hatalmas elismerést, mely egyértelműen bizonyítja, hogy amit az elmúlt 20 évben letett az asztalra, azt kemény munkával tette, s mi is reméljük, hogy még legalább további 20 évig láthatjuk a képernyőn.