Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ebben a mesébe illő ruhában tündökölt Ördög Nóra a Séfek Séfe döntőjében

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb nagyszabású műsor ért véget a TV2-n, aminek Ördög Nóra volt a műsorvezetője, és mint mindig, remek szettekben jelent meg az adások ideje alatt.

Aggodalomra semmi ok, nem maradunk új műsor nélkül a TV2-n a hétköznapokon, hiszen a Séfek Séfe után indul a Ninja Warrior legújabb évada, benne Lékai-Kiss Ramónával, Tillával, és Szujó Zoltánnal.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A TV2 rendesen betárazott erre az évre, csak úgy önti magából a nagyobbnál nagyobb produkciókat. Ne feledjük, ezen a hétvégén két ilyen műsort is kapunk, ráadásul élőben, és mindössze 24 óra választja el őket.

Szombaton a Dancing with the Stars 2, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Ördög Nórinak szombaton lesz újra jelenése, hiszen ő az egyik zsűri a táncversenynek, ahol rendre különleges ruhákban hívja fel magára a figyelmet.

Ezt látnod kell, Tóth Andi rappelni kezdett a kamerák előtt (videó)

Nóri alakja még mindig kifogástalan, sokan kedvelik, és azok, akik őt támadják, nemigazán érnek vele semmit, mert a TV2 sztárja az évek alatt nagyon jól megtanulta ezt kezelni. A névtelen és arctalan emberek véleménye pedig nemigazán befolyásolja semmiben.

Lapozó: 1 2