Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Orbán Viktor különleges finomságokat vásárolt a családtagjainak (videó)

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Természetesen az unokákra is gondolt Orbán Viktor miniszterelnök, aki nagyon jó nagyapa, és odafigyel a részletekre.

Orbán Viktornak nincs sok szabadideje, de ami van, azt nagyon megbecsüli. Szeret az unokákkal programozni, akik nemrég személyesen találkozhattak a pápával, ami egy életre szóló emlék lesz számukra.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Ugyanez igaz a miniszterelnökre, hiszen számára is igen komoly megtiszteltetés találkozni a Szentatyával, aki remekül érezte magát a budapesti látogatása alatt, és reméljük, egy nap újra visszatér.

Orbán Viktor nemcsak a legerősebb politikusok egyike, hanem kiváló nagyapa is. Mindig gondol az unokákra, és ez a legutóbbi látogatása alatt sem volt másképp. „Az élethez kell egy kis Szerencsi.”

„Öt gyerekem van, és szét kell osztanom.” – mondta a csokoládébevásárlás közben Orbán Viktor, miközben finomabbnál finomabb csokoládékat vásárolt. Természetesen a műhelyet is meglátogatta az ország vezetője, ahol ezek a remekművek készülnek.

A videó láttán rögtön megkívántuk az édességet, ami nem csoda, mert ezek igazi minőségi finomságok. Egy gyerekcsoport szintén látogatást tett a műhelyben, és voltak, akik azonnal felismerték Orbán Viktort.