Dollár
392,21 Ft
Euró
406,39 Ft
Font
469,68 Ft
Bitcoin
16,187 $

Orbán Viktor reakciója Szalai álomgóljára és a magyar győzelemre

Fotó: A győztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek, elöl Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. A magyar csapat 1-0-ra nyert. MTI/Illyés Tibor
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 24. - 06:48

Szalai Ádám klasszis gólt lőtt, amire milliók pattanhattak fel a székükből, ráadásul a találat három pontot ért.

Marco Rossi munkája egyre inkább beérik a magyar válogatottnál, össze sem hasonlítható a csapat teljesítménye a korábbi időszakokkal. Gyorsabbak, koncentráltabbak, pontosabbak és eredményesebbek vagyunk.

Emiatt is fájó, hogy nem sikerült a kijutás a világbajnokságra, mert a magyar válogatott bárki számára nehézséget tud okozni. Legutóbb például Németországot győztük le, hazai pályán, amire nem mostanában volt példa.

Egészen hihetetlen volt a hangulat, amit a magyar szurkolók generáltak, noha messze nem ők voltak többségben. Teljesen megérdemelten nyert a csapat, miközben Szalai Ádám, a csapat kapitánya élete egyik legszebb gólját lőtte meg.

Mintha csak az égiek ezt akarták volna a hamarosan a válogatottságtól visszavonuló játékostól, aki teljesen tudatosan sarkazta a hálóba Szoboszlai Dominik labdáját. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök reagált erre a Facebook oldalán, szintén nagyon boldog volt.

Willian az életét féltette, ezért igazolt vissza a Premier League-be

„Győztünk! Mi vagyunk a magyarok!” – írta a posztjában a büszke és boldog miniszterelnök, aki szintén figyelemmel követhette a mérkőzést. Hamarosan pedig jön az utolsó kör, amit a csoport éléről várhatunk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.