Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Orbán Viktor hétfőtől veszi ki nyári szabadságát

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban 2022. július 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Czinder Tímea

2022. július 30. - 11:48

A miniszterelnök általában az Adriát választja pihenése helyszínéül, korábbi nyilatkozata szerint ha egy magyar ember évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát.

A szokásosnál hamarabb veszi ki nyári szabadságát Orbán Viktor, az Azonnali több forrásból is úgy értesült, a kormányfő hétfőtől utazik el egy vagy két hétre. A lap megkeresésére Havas Bertalan sajtófőnök csak annyit közölt, nem adhat ki semmilyen információt a pontos úti célról.

Orbán Viktor általában augusztus közepén-végén veszi ki szabadságát, és az Adriát választja pihenése helyszínéül; egy rádióinterjújában el is mondta, hogy szerinte „a magyar ember olyan, hogy ha évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát”.

Egy horvát újságíró 2019-ben a Molat szigeten futott össze a magyar miniszterelnökkel; a Slobodna Dalmacija szerint Orbán Viktor úgy festett, mint egy átlagos turista, borostás volt, pólót és rövidnadrágot viselt, a papucsát pedig levette, amikor megpihent egy kávézóban.

A lap szerint a családjával nyaralt, és vitorlással érkezett a szigetre; akkor sem kísérték testőrök, amikor betért egy helyi boltba kenyérért.

Az RTL Híradó július végén kérdezte meg a kormánytagokat a nyaralásukról, Gyulás Gergely pedig el is árulta, hogy Franciaországban tervez pihenni, mások azonban nem nyilatkoztak arról, hová utaznak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.