Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Orbán Viktor még puszit is kapott a közös kép mellé (videó)

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Takács Petra

2021. október 19. - 08:33

Erre talán még a miniszterelnök sem számított, de a hölgy elég bátor volt ahhoz, hogy gyorsan adjon egy puszit Orbán Viktor arcára.

Magyarország miniszterelnöke is folyamatos mozgásban van, intézi az ország ügyeit, megállapodásokat köt, stratégiai megbeszéléseken vesz részt, és közben természetesen más emberekkel is találkozik.

Korábban láthattuk, hogy a fialok körében is mekkora népszerűségnek örvend, akik nem győztek szelfit kérni tőle. Rengeteg fiatal vette körül Orbán Viktort, aki igyekezett minden kérést teljesíteni, és sok közös fotó készült.

Az idősebb generáció is kivárja a sorát, és ha megkapják a lehetőséget, akkor ugyanúgy szeretnének egy közös fotót a magyar miniszterelnökkel. Ez most sem volt másképp, amiről Orbán megosztott egy videót, benne az egyik támogatójával.

Videón, ahogy Orbán Viktor megkapja a harmadik oltását

A hölgy megkérdezte, hogy fényképezkedhet-e a miniszterelnökkel, aki természetesen igent mondott. Sőt, még kezet is csókolt neki, aki nagyon örült ennek, majd jöhetett a közös kép. Egy nem várt pillanatban a hölgy adott egy puszit Orbán Viktor arcára, aki nagyon jól reagálta le a dolgot, míg a fényképet kérő nő jót nevetett.