Orbán Viktor megmutatta Budapestet Ferenc pápának, remek volt a hangulat

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor és Ferenc pápa remek kapcsolatot ápolnak egymással, a fotók is arról tanúskodnak, hogy a hangulatra sem lehetett panasz.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor rengeteget tesz azért, hogy a családok felhőtlenebb életet éljenek. Számos támogatás fűződik a kormány nevéhez, és természetesen azokról sem feledkeznek meg, akik még nem alapítottak családot.

Soron kívül Fiatal nőt mentettek ki a Dunából a budapesti vízi-rendőrök vasárnap éjszaka

Minden alapot megkapnak ehhez, és egy sor támogatás segít elindulni az úton. A Budapestre látogatott pápa nagyra értékeli a kormány családokért tett hozzájárulását, miközben a kereszténységnek is jelentős szerepe van Magyarországon.

Orbán Viktor családja személyesen találkozhatott a pápával, akit óriási tömeg várt a Kossuth téren vasárnap a szentmise alkalmával. Előtte más programokon is részt vett, többek között a Karmelitába is ellátogatott.

Egy helyszín, aminek a látványával nem lehet betelni, szinte egész Budapest jól látható onnan. Nem sok ilyen panorámát találni Európában, és minden bizonnyal Ferenc pápának is tetszett, ami odafentről fogadta.

A hangulat remek volt, az alábbi felvételek is erről tanúskodnak. Bízunk benne, hogy a közeljövőben Ferenc pápa ismét Magyarországra látogat, ahol mindig szeretettel fogadják, mintha csak haza érkezne.