Orbán Viktor szombaton is nagyot ment, folytatódik a szelfi-time (videó)

Fotó: Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnökkel (j) közös fotót készít egy résztvevő Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Takács Petra

2022. május 14. - 22:11

Magyarország miniszterelnöke szombaton sem unatkozott, rengetegen szerettek volna vele közös képet készíteni, és mint azt láthatjuk is a videóban, Orbán Viktor ezúttal is eleget tett a kéréseknek.

Egy újabb nagyon fontos napon van túl Magyarország, hiszen beiktatásra került az új köztársasági elnök, Novák Katalin. Novák a beiktatásával azonnal történelmet írt, ő az első női politikus, aki idehaza betöltheti ezt a szerepet.

Megszámolhatatlan gratulációt kapott, többek között külföldről is, igen magas szintekről érkeztek elismerő szavak. Novák a beiktatásának ideje alatt nagyon határozott szavakat fogalmazott, és rögtön erőt mutatott.

Sokan voltak kíváncsiak a nagy eseményre, és szerencsére az időjárás is kedvező volt, a szervezőknek nem kellett attól tartaniuk, hogy elmossa a nagy napot az eső. Azok, akik a helyszínre látogattak, sokat láthattak és hallhattak, személyesen az új köztársasági elnöktől.

Természetesen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is jelen volt a nagy napon, nem sokkal azután, hogy óriási győzelmet aratott a választásokon, majd bejelentette az új kormányt, amivel nekivág a következő négy esztendőnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.