Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Orbán Viktor: a migránsokat meg kell állítani!

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke továbbra is kitart amellett, hogy nemet mond a bevándorlókra, akik súlyosabb károkat is okozhatnak.

A bevándorlások időszakát éljük, minden eddiginél nagyobb hullámban indultak meg az illegális bevándorlók, szerte a világon, akiknek a fő célpontjuk Európa. Veszélyes személyek is lehetnek közöttük, akik különböző terrorszervezetekhez kapcsolódnak.

Mivel tömegével érkeznek, nagyon nehéz kiszűrni őket, miközben a kultúrájuk nagyban ellentétes azzal, amit Európa képvisel, mely súlyos problémákhoz vezethet a beilleszkedésnél. Számos példát láthattunk erre az évek alatt, és Magyarországnak is résen kell lennie.

Rengeteg illegális bevándorlót kapcsolnak le a hatóságok, hol a határnál, hol azon belül, és többen támadó szándékkal lépnek fel. Orbán Viktor mindig is azt hangsúlyozta, hogy meg kell állítani a bevándorlókat, és most is ezt ette.

Megérkeztek a legfrissebb vírusadatok: 1 668 új fertőzött, elhunyt 30 beteg

Orbán a hivatalos Facebook oldalán jelentette ki, hogy nemet mondanak a kötelező kvótára, hozzátéve, a migránsokat meg kell állítani!