Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Orbán Viktor a magyar-német előtt és után, nagyot ment a két posztja

Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Loic Négo a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország - Németország mérkőzés végén a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én. Magyarország-Németország 1-1. MTI/Illyés Tibor
not image

Hujber Dávid

2022. június 12. - 07:28

A magyar miniszterelnök is nagyon reményteljesen vágott neki a Magyarország-Németország Nemzetek Ligája mérkőzésnek, ami végül nem okozott csalódást.

A hosszú évek alatt már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a magyar válogatott időről időre nagyon hektikusan képes teljesíteni. Egyik pillanatban még bárkit le tudunk győzni, majd jön egy igen rossz negatív sorozat.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

Pontosan ez történt az Európa-bajnokságot követően, és már Marco Rossit is elkezdték kikezdni. Végül a válogatott nem jutott ki a világbajnokságra, több nem várt vereség is becsúszott, amiknek nem kellett volna.

Rossi azonban ismét bizonyította, hogy sok van a fiatalokban, és a tapasztalt játékosokkal közösen egy egységes válogatott léphet pályára, Így is lett, a Nemzetek Ligájában rögtön legyőztük Angliát, majd Olaszország, mely szintén nem jutott ki a világ legnagyobb tornájára, otthon tartotta a három pontot.

Legutóbb pedig Németország szenvedte meg a budapesti játékot, és csak egy ponttal távoztak. Természetesen Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök is figyelemmel kísérte az eseményeket, már a nagy meccs előtt hangolt a Facebook oldalán, aminek több mint 1,2 millió követője van. Ez a poszt több mint 20 ezer like felett jár, alig 10 óra alatt érte el ezt a magas számot a bejegyzés.

Orbán a lefújást követően is reagált, egyértelművé téve, hogy hiába az X, a magyar válogatott egyrészt jól áll a csoportjában, másrészt abszolúte büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Ezeket a srácokat soha nem szabad leírni, nagyon is képesek arra, hogy meglepetést okozzanak. A miniszterelnök legutóbbi posztja szintén nagy népszerűségnek örvend, több mint 30 ezer like-ot kapott eddig.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.