Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Orbán Viktor kormányüléssel kezdte a reggelt

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő az e heti uniós csúcstalálkozót előkészítő videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint a görög, a szlovén, a szlovák és a lett miniszterelnökkel Budapesten, a Karmelita kolostorban 2023. március 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnökre ismét nagyon fontos napok várnak, a reggelt például kormányüléssel kezdte.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor általában rendkívül elfoglalt, és ezekben az időkben még inkább az. Nem sokkal azután, hogy a koronavírust maga mögött hagyta az ország, jöttek az újabb nem várt kihívások.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Emiatt szinte heti rendszerességgel ülésezik a kormány, általában a szerdai napon. Így tett legutóbb is, és a reggeli órákban már javában tárgyaltak, egyeztettek a legfontosabb kérdésekről a budapesti helyszínen.

Orbánnak nincs ideje pihenni, délután újabb egyeztetések következnek, este pedig Brüsszel felé veszi az irányt. „Reggel kormányülés, délután egyeztetések, este pedig irány Brüsszel. Sűrű nap.” – írta a miniszterelnök a posztjában.