Clouds
21 Budapest
Dollár
360,00 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
433,26 Ft
Bitcoin
22,976 $

Különleges fotóval kívánt boldog karácsonyt Orbán Viktor

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök is boldog karácsonyt kívánt, méghozzá egy különleges fotó kíséretében.

December 24. a többség számára nagyon különleges, ilyenkor igyekszünk a lehető legtöbb időt együtt tölteni a szeretteinkkel. Olyannyira rohanóvá vált az életünk, hogy sokszor ekkor eszmélünk csak rá, hogy milyen kevés időt töltünk el a családunkkal.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A karácsony szelleme átjárja az embert, és néha olyan lángokat gyújt be, melyek még közelebb hoz bennünket egymáshoz. Jelenleg egy rendkívül furcsa világot élünk, az ukrajnai háború és a szankciók olyan felhőket vont Európa köré, amikkel még nem volt dolgunk.

Orbán Viktor évtizedek óta van a pályán, nehéz meglepni, de még is tapasztalt új dolgokat. Nem egy nehéz helyzetet vezényelt le, és amikor már gyakorlatilag magunk mögött hagytuk a covidos rémálmot, jött egy újabb.

A hit mindig is fontos volt, most különösen az, és december 24. egy olyan dátum, amikor mindenhol békének kellene lennie. A magyar miniszterelnök is igyekszik kikapcsolni a családja mellett, miközben félig már 2023-ra figyelünk, ami ugyancsak nehéz évnek ígérkezik.

„Áldott karácsonyt kívánok!” – írta a hivatalos Facebook oldalán a miniszterelnök, akinek több mint 1,2 millió követője van a világ legnagyobb közösségi oldalán. „Boldog karácsonyt Magyarország!” – tette hozzá Orbán.