Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Orbán Viktor a sportról tárgyalt

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) fogadja Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét a Karmelita kolostorban 2022. november 25-én. A megbeszélés aktualitását a MOB következő napra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Takács Petra

2022. november 25. - 10:24

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbb Gyulay Zsolttal, a MOB elnökével tárgyalt.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek.

Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot, és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket – közölte Havasi Bertalan.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.