Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Orbán Viktor 2022-es éve képekben

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Nem volt könnyű 2022, és 2023 sem ígérkezik annak, de Magyarország mindig erős volt, és igyekszik továbbra is az maradni.

Orbán Viktor miniszterelnökként átélt pár nagyon nehéz időszakot, és ez akkor sem volt másképp, amikor ellenzékben volt. Ezen tudás és tapasztalat segített neki abban, hogy az igazán nehéz helyzetekben is erőteljes kormányzást hajtson végre.

A világjárvány számtalan tervet átírt, és súlyos csapás volt az egészségügy, valamint a gazdaság számára. Talán éppen hogy csak magunk mögött hagytuk ezt a fájdalmas időszakot, itt a következő, ami lassan egy éve tart.

Koronavírus helyett az ukrajnai háború okoz súlyos gondokat, kiegészülve a szankciókkal. Emiatt nem a legjobb előjelekkel vághattunk neki 2023-nak, és minden eddiginél több változtatásra, reakcióra volt szükség.

Orbán is tudja, ami mögöttünk van, az nagyon nehéz volt, de igyekszik pozitív maradni 2023 kapcsán. Ennek első napját éljük, és egyelőre senki sem sejti, hogy ez az esztendő valójában mivel szolgálhat. „Egy nehéz év képekben. Irány 2023!” – írta a posztjában a miniszterelnök.