Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Orbán Ráhel elmondta: Orbán Viktor olyan apa, aki segít a tanulásban a témazáró előtt

TÉMÁK:
#Orbán Viktor
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök kíséri az oltárhoz lányát, Orbán Ráhelt a Margit körúti ferences templomban Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István egyházi esküvõjén 2013. szeptember 7-én. MTI Fotó: Burger Barna
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő
TÉMÁK

A miniszterelnök lánya megosztott néhány kulisszatitkot az édesapjáról. 

A Mandinernek adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel, aki elárult néhány dolgot arról, hogy milyen ember otthon a kormányfő. 

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

„Olyan nagypapa, aki munkából hazafelé gyakran meglátogatja az unokáit. Olyan apa, aki besegít a tanulásban a francia forradalomról szóló témazáró előtt. Olyan ember, aki bármikor képes egy Gyalog galopp-idézetet mondani, és fejből tudja az összes Rejtő Jenő-könyv első sorát. Nem mellékesen nagyon jó vele römizni” – osztotta meg. 

A lap rákérdezett arra, hogy Orbán Viktor mesélt-e neki az 1956-os magyar szabadságharcról is. 

Mint mondta, nem csak a kormányfő, de a nagyszülei is, és „nemcsak 56-ról meséltek, hanem a rendszerváltásról, az azt megelőző időkről is. Nehéz és bonyolult időszakban születtem. A történelem és a politika napi szinten téma nálunk, de ez nem a pártpolitikát jelenti. A szüleink számára mindig fontos volt a múlt és a jelen tisztelete is”. 

„Horn Gyulát például Horn Gyula bácsinak kellett hívnunk. A tisztelet nálunk nem politikai identitás kérdése” – tette hozzá.