Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Videóra vették Orbán Viktor élete egyik legmeghatóbb pillanatát

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
not image

Takács Petra

2022. május 17. - 19:57

Orbán Viktor számára mindig is a család volt az első, többek között emiatt is helyez olyan nagy hangsúlyt a programjában a magyar családokra, akik számos támogatási formát vehettek igénybe az évek alatt.

Orbán Viktor nagyon régóta van jelen a politikában, érdekes lenne felidéznie az első napot, amikor politizálni kezdett. Minden évtizedekkel előtt kezdődött számára, majd szép lassan nevet szerzett magának.

Ez nem pusztán arról szólt, hogy ismerjék, hanem végig akarta vinni a programját, hogy igazi változásokat érjen el Magyarországon. Meg is történ t, és időközben olyan rekorderré vált, mint azelőtt senki.

Tekintve, hogy mekkora a támogatottsága, négy év múlva is komoly esélyekkel indulhat, és még mindig fiatal ahhoz, hogy visszavonuljon. Ennyire ne szaladjunk előre, hiszen csak most választották újra, de minden eskütétel különleges számára, ahogyan a legutóbbi is az volt.

Volt egy pillanat, amit elkaptak a fotósok, és a liner.hu is beszámolt róla. Sokan bíztak benne, hogy videós anyag is készült a különleges pillanatról, és igazuk lett, Orbán Viktor a saját Facebook oldalán osztotta meg a felvételt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.