Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Orbán Viktor a magyar-olasz meccs után: „Mindörökké magyarok”

Fotó: A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám beszél a magyar szurkolók előtt a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2. MTI/Szigetváry Zsolt

Takács Petra

2022. szeptember 27. - 07:58

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is feszülten követhette figyelemmel az eseményeket a Puskás Aránéban hétfő este, melynek ideje alatt nem volt szerencsénk.

Tudhattuk jól, hogy egy nagyon más meccs vár a magyar válogatottra hétfő este az olaszok ellen, akik korábban már legyőztek bennünket az egyik csoportmeccsen. Most ismét erre készültek, már csak amiatt is, mert kizárólag így volt esélyük megszerezni a csoportelsősséget.

A rengeteg sérült ellenére is erős csapattal tudtak kiállni a Marco Rossi vezette csapat ellen, mely egy védelmi hibát követően került hátrányba. A második bekapott gól ellenére sem omlott össze a csapat, rengeteg helyzetet alakítottak ki.

Néhol csak fogtuk a fejünket, egészen hihetetlen volt, hogy egy lövés sem akart bemenni a hálóba. Donnarumma szenzációsan védett, ő volt a meccs embere és egyúttal a kulcs ahhoz, hogy Olaszország csoportelsőként jusson tovább.

Mindentől független a magyar válogatott nagyot ment, sokan az utolsó helyre várták őket, ám végül magabiztosan jutottak tovább. Bizonyították, hogy a legjobbak ellen is képesek olyan szinten teljesíteni, hogy az súlyos problémát okozhat az ellenfélnek.

Orbán Viktor miniszterelnök is figyelte az eseményeket, mindent megtett, amit csak lehetett, nagyot szurkolt. „Ma este nem volt szerencsénk.” – írta a posztjában, amivel maximálisan egyet lehet érteni. „Mindörökké magyarok!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.