Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Orbán Viktor nem pihen, délután már kormánykabinet-ülést tart

TÉMÁK:
#Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napi ülésére 2023. március 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A magyar miniszterelnök napjai általában rendkívül sűrűek, és ez ezen a héten sincs másképp, már kormánykabinet-ülést tart.

Orbán Viktor, Magyarországon miniszterelnöke folyamatosan munkában van, és sorra hozza az intézkedéseket. Szükség is van rájuk ezekben az időkben, és jól látni, hogy az infláció szép lassan megindult lefelé.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Úgy vélik, nyáron már lényegesen nagyobb ütemben fog csökkenni az infláció, és továbbra is a reális célok között szerepel, hogy az év végre egy számjegyű legyen ez az érték. Orbán Viktor ezen is dolgozik, és legutóbb például kormánykabinet-ülést tartott szombaton.

„Egy hosszú nap délutánja. Belgrád után délután már kormánykabinet-ülés Budapesten.” – írta a posztjában a miniszterelnök, aki ezen a héten többek között kormányülést is tartott, és valószínűleg a következő napokban is sor kerül erre.