Dollár
394,05 Ft
Euró
409,01 Ft
Font
475,50 Ft
Bitcoin
16,535 $

Orbán Viktor bejelentése: „Döntött a kormány”

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2022. szeptember 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Takács Petra

2022. szeptember 28. - 14:04

Valószínűleg fontos döntések születtek a legutóbbi kormányülés alatt, amit Orbán Viktor miniszterelnök vezetett, melynek középpontjában az energiaválság, a szankciók és a nemzeti konzultáció állt, ami szintén a következő időszak meghatározó pontja lehet.

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarország Kormánya szerdán is ülésezett, kormányülést tartottak. Orbán Viktor elárulta, hogy az energiaválság, a szankciók és a nemzeti konzultáció volt a téma, valószínűleg órákon át.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Nem egy olyan pont van, ami időigényes, és valószínű, hogy rövidesen nagyobb bejelentések következnek. Erre enged következtetni Orbán legutóbbi posztja, amiben azt írta, „döntött a kormány.”

„Hamarosan.” – teszi hozzá a miniszterelnök, amivel arra utalhat, hogy hamarosan bejelentések következnek. Lehetséges, hogy mindez a Kormányinfón fog megtörténni, vagy a bejelentések egy részét maga Orbán ismerteti a Facebook oldalán.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.