Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Orbán Balázs szerint a Fideszben mindenki igazat mond

Fotó: MTI/Soós Lajos
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Orbán Balázs közölte, a Fideszben mindenkinek igazmondási kötelezettsége van.

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az Indexnek adott interjújában arról beszélt, a Fidesz a hiedelmekkel ellentétben nem hierarchikus módon, és nem vezérelvűen működik. Orbán Balázs arról beszélt, hogy a baloldal hiába indította el az összefogást, a választókat nem fogják meggyőzni, mert szerinte még mindig a Gyurcsány Ferenc elnöksége idején folytatott politika a probléma.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Márki-Zay Péterrel kapcsolatban közölte, tiszteletben tartja a hitét, de szerinte “lepaktált a baloldallal”, majd kijelentette, nem érzi aktuálisnak a kérdést, hogy az ellenzék közös jelöltje vitázzon Orbán Viktorral.

“Még nincs vitahelyzet, még nincs választási kampányszituáció sem. Amikor 2006-ban Gyurcsány Ferenccel zajlott a vita, az a gátlástalan hazudozásokról szólt, mint utólag a történelem bebizonyította. Óvatosan kell eljárni ebben az ügyben, mert míg a mi oldalunkon van igazmondási kötelezettség, addig a túloldalon ilyen jól láthatóan nincs”

– közölte Orbán Balázs.

A Pegasus-ügy kapcsán pedig azt állította, hogy habár ő maga is szoros kapcsolatban van Orbán Viktorral, egyáltalán nem beszéltek az ügyről.