Opitz Barbinak néha két kép is elég ahhoz, hogy a követői csak rá figyeljenek

Instagram/Opitz Barbi
not image

Hujber Dávid

2021.március.4 - 22:43

Noha ugyanabban a ruhában láthattuk ismét Opitz Barbit, a szín más, de ez is nagyon jól áll neki, kiemeli a formáit.

Barbi rajongói képtelenek betelni a sztárral, napi szinten bombázzák őt a különböző üzenetekkel, amik közül egy-kettő kicsit soknak is tűnik, de lehet, mi vagyunk konzervatívabbak és a fiatal generáción belül ezek a dolgok elfogadottabbak.

Egy biztos, amikor mi voltunk ennyire fiatalok, még távolról sem léteztek ezek a felületek, a közösségi médiát hírből sem hallották. Igaz, már akkor tudtuk, hogy később az internet nagyon domináns lesz, és átalakítja a világot.

Nemcsak, hogy átalakította, 180 fokos fordulatot vett a földi élet, minden kicserélődött és olyan szinten gyorsultak fel az események, mint még soha. Egy ipari forradalomnak sem volt akkora hatása, mint az internet elterjedésének.

Győzike emelte a tétet, még több pénzt kínál az ellopott telefonjáért cserébe

Skynet módjára terjedt el és hozta létre a különböző trendeket, köztük például a közösségi médiával, ami az új generációk DNS-ben kötött ki. Minden egyes nap azt bújják és néha szinte fel sem néznek, csak a képernyőt bámulják.

Barbi követői között is vannak, akik abban a pillanatban reagálnak, ha valamit kitett az énekesnő. Rögtön reakciót tud kiváltani a fiatal sztár, aki ezúttal a fenékformáját is megmutatta a népes és hű közönségének.