Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Opitz Barbi visszafogott szettjét is imádják a rajongók

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbara bármikor képes lenyűgözni a rajongóit, népes követőtáborát, akik kiállnak mellette, bármiről is legyen szó.

Az elmúlt időszakban semmi okuk nem volt a panaszra a rajongóknak, sorra jelentek meg a divatfotók Opitz Barbiról. Többek között skót szoknyában is láthattuk, ami igazán jól áll neki, és hamarosan talán jó idő is lesz hozzá.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Jelenleg ismét hideg napokat élünk, de már valóban nincs messze a nyári időszak. Sőt, az óraátállítás is megtörtént, tovább marad fent a nap, így ez csak egy átmeneti időszak, nem több annál.

Mindig van minek örülni, és így lehetnek ezzel Barbi rajongói is, akik imádják, ha az énekesnő posztol valamit. Az X-Faktor győztese szereti a divatot, divatosan öltözködni, és hangsúlyozza is az egyedi stílusát.

Ezzel együtt mindig meg tudja lepni az embereket, és akkor is nagyon vonzó, ha épp egy visszafogottabb szettben jelentkezik be. Láthattunk már erre pár példát Barbi közel 285 ezres Instagram oldalán.

Most is valami hasonló történt, és mint mindig, csak úgy repkedtek a bókok. Ezzel együtt a like-ok sem maradhattak el, és valószínűleg a következő napokban sem marad inaktív az énekesnő, készülvén a nyárra.