Opitz Barbi felülről szelfizte magát egy szexi pink felsőben

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2021.június.14 - 04:54

Az énekesnő és X-Faktor-győztes egy kisebb mosoly keretében jelentkezett be az Instagram oldalán, ami egyre nagyobb és nagyobb.

Néha talán sokan szeretnének olyan híresek és ismertek lenni, mint Opitz Barbi, aki évek óta egyik meghatározó tagja a magyar sztároknak. Annak ellenére, hogy visszafogottabb, lassan már 280 ezer követőt számol az Instagram oldalán.

Körülötte nincsenek balhék, ritkábban szólal meg a sajtóban, de aktív tagja a közösségi média világának, már csak a rengeteg követője miatt is. Ez egy kiváló felület arra, hogy kapcsolatban maradjon a rajongókkal, akik imádják őt.

Valószínűleg vannak olyanok is, akik nemcsak az énekhangja miatt követik őt, mivel Barbi testi adottságai igen látványosak, és a nyári formája kifejezetten erős lett. Az elmúlt egy évben láthatóan fogyott, még csinosabb, mint eddig.

Opitz Barbi megint magasra tette a lécet, most edzőcuccban

Ennek köszönhetően a róla készült képek is nagyobb figyelmet kaphatnak, és igyekszik új ruhákkal, szettekkel előállni. Nagyszerűen ötvözi a sportosságot az eleganciával, miközben jól kombinálja a színeket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.