Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Opitz Barbi szettjéért odavannak a rajongók

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi mindig képes megújulni, és most egy nagyon cuki szettben köszönt be, aminek mérhetetlenül örültek a rajongók.

Az X-Faktor 2016-os győztese nagy utat járt be az évek alatt, és rengeteg rajongója gyűjtött. Gyakorlatilag akkor kezdődött a pályafutása, amikor a közösségi média kibontakozóban volt, így minden időben történt nála.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Fontos, hogy a hírességek jelen legyenek ezen a platformon, ami a fiatalok számára teljesen evidens. Olyan természetes nekik a platform használata, mintha csak levegőt vennének, és ebben semmi túlzás nincs.

Emiatt előnyben is vannak az idősebb generációval szemben, ráadásul ők azok, akik a trendeket alakítják. Azok a fiatal sztárok, akik ráéreznek erre a vonalra, óriási követőtáborokat építhetnek ki a médiában.

Opitz Barbi is így tett, lassan 300 ezer követőnél jár az Instagramon, de korábban a TikToknál is hatalmas számokat produkált. A fix bázisa az Insta, és szerencsére ezt a fiókját nem törölték, szemben a TikTokkal.

Barbi imádja a divatot, érzi is, és most egy olyan szettben köszönt be, ami abszolúte tükrözi a személyiségét. A harisnya talán a legvonzóbb része az összeállításnak, mely nagyon is elnyerte a követők tetszését.

Még több bulvár: Kiszel Tünde lánya vonzóbb, mint valaha