Clouds
21 Budapest
Dollár
344,24 Ft
Euró
368,77 Ft
Font
428,01 Ft
Bitcoin
25,787 $

Opitz Barbi nem viccel az új nyári összeállításával és a hosszú műkörmökkel

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi nagyon szereti a pinket, és az extra ruhákat, illetve a hosszú műkörmöket, amik nagy divatjukat élik.

Az elmúlt időszakban nem egy furcsa hír látott napvilágot a fiatal énekesnőről. Ezzel együtt sok is a pletyka, ami kikerülhetetlen, ha valaki ennyire ismert, és időről időre a média középpontjába kerül.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Barbi édesapja keményen üzent, majd nem sokkal később a reakció is megérkezett rá. Ennek még lehet folytatása, nem a legjobb a hangulat a felek között, aminek nyilván a rajongók sem örülnek, mert nem erről szeretnének olvasni.

A nyári szezon időközben elstartolt, a hírességek már javában fürdőznek a partok mellett, vagy csak élvezik a napsütést, mint tette azt nemrég Gelencsér Timi. Tökéletes formában van a magyar modell és szépségkirálynő.

Singh Viki hasonlóan tett, megnyitotta a nyári szezont, méghozzá egy vonzó fürdőruhában. Nem sokkal később pedig már bikiniben tűnt fel, mely szintén kiemeli az erős és látványos vonalait, amiket sokan dicsérnek a közösségi médián keresztül.

Barbi sem marad le, aki hosszú műkörmökkel tért vissza. A szexi összeállítás sem maradhatott el, és már nagyon várja a következő fellépését, amiből lesz pár, mert ezzel a nyári koncertszezon is beindult.

FRISSÍTÉS: a fotó valamiért elérhetetlenné vált, de itt egy korábbi felvétel