Opitz Barbi lábat villantott az egyik nyári szettjében

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
not image

Takács Petra

2021.május.17 - 21:13

A fiatal énekesnő is imádja a jó időt, amiből egyelőre nincs sok, ellenben a dicséretekből, amiket a közösségi médián keresztül kap.

Ha rossz kedve lenne Opitz Barbinak, egyszerűen csak felmegy az Instagram oldalára, és elolvas magáról pár hozzászólást, mivel rengeteg pozitív jelzőt írnak a képei alá. Nyilván vannak egészen alpáriak is, de azokkal jobb nem foglalkozni, csak szimplán törölni és tiltani.

Barbi számára is nagyon különleges lehet az idei nyár, hiszen Magyarország szép lassan mindent kinyit a beadott oltási mennyiség miatt. Később a koncertek és a fesztiválok is zöld jelzést kaphatnak, aminek a zeneipar különösen örülni fog.

Az énekesnő rajongói pedig főként annak örülnek, ha Barbi posztol magáról valamit. Így tett legutóbb is, és egy közben megvillantotta a formás lábait. A pink színben pompázó ruha kifejezetten jól áll neki, és valószínűleg nagyon kedveli ezt a színt, mert nem egy hasonló képet láthattunk már róla.

Rácz Jenő szerelme elárulta, hány kilót adna le az esküvőig

„Mint egy királynő simán lehetnél szépségkirálynő, annyira meseszép. Hihetetlenül nagyvonalú szívvel rendelkezel, és jóságos lélekkel, ne foglalkozz soha, de soha a buta megkeseredett emberekkel.” – írta az egyik hozzászóló.

„Angyal, vagy és egy közvetlen kis süti maciiiii, aki nagyon szeretünk és minden körülmények közt számíthat ránk, legyen szó bármiről! Mindent mélyen megélsz, és a szíved minden szeretetével szeretsz, ez igaz valódi földre szállt angyal vagy! Büszkék vagyunk rád nagyon áldom az utat amelyre lépsz!”