Ebben a bikiniben jelent meg Füreden Opitz Barbi

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2021. augusztus 2. - 04:45

A fiatal énekesnő Füreden is felhívta magára a figyelmet, nagyon szexin mutat a bikinijében, amit a közönség is értékelt.

Soha nem könnyű híres embernek lenni, és ezzel valószínűleg Opitz Barbi is maximálisan tisztában van, aki az X-Faktor 2016-os évada óta folyamatosan középpontban van. Valószínűleg egy városban sem tudna úgy végigsétálni, hogy ne szólítanák le egy közös kép miatt.

Vannak, akik csak hosszan nézik a sztárokat, vagy hangosan összeszólnak mögöttük. Erről minden híresség tudna beszélni, szóval amikor szerencsésnek nevezzük őket, nézzük meg, hogy mi áll a teljes történet mögött.

Barbi azonban boldog, hogy azt csinálhatja, amit szeret, miközben folyamatosan alkothat. A Sztárban Sztár különdíjasa igyekszik extra tartalmakat készíteni, és közben betekintést adni a kulisszák mögé, ami mindig érdekes.

Opitz Barbi ezzel a combvillantós parókás képpel rendesen odatette

A nyári időszak számára is nagyon sűrű, sok fellépést vállal, ahol a rajongóknak lehetőségük van vele találkozni. Ezek a helyszínek folyamatosan változnak, bővülnek, és Barbi is igyekszik eleget tenni az igényeknek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.